wood burning stoves 2.0*
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes Virtual Host/ Webgroup not found Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "Virtual Host/ Webgroup not found" Watch "Virtual Host/ Webgroup not found" New topic
Author

Virtual Host/ Webgroup not found

Sarah Gaikwad
Ranch Hand

Joined: Feb 26, 2004
Posts: 35
Hi

I am a newbie with WSAD. I have been able to build my project which consists of webmodules and ejbs.
I have successfully attached this project along with its modules to the server in WSAD.
The server after being published starts successfully.
But when i try to run the web module it says VIRTUAL HOST/WEBGROUP NOT FOUND

WHEN I CHECKED THE WEB BINDINGS IN WEB-INF/WEB.XML OF THE WEB MODULE IT SAYS DEFAULT-HOST.

PLEASE HELP, I AM STUCK AND I DON'T KNOW WHAT TO DO
Olga Sergeevna
Greenhorn

Joined: Jan 11, 2005
Posts: 1
Hi, did you ever resolve the issue you had with the "Virtual Host/WebGroup Not Found" ?
I am having the same issue.
Jeanne Boyarsky
internet detective
Marshal

Joined: May 26, 2003
Posts: 29261
    
140

Olga,
Welcome to JavaRanch!

I've gotten this issue in the past when my web.xml was set up wrong or the web module was not loaded. Is there anything in the output log?


[Blog] [JavaRanch FAQ] [How To Ask Questions The Smart Way] [Book Promos]
Blogging on Certs: SCEA Part 1, Part 2 & 3, Core Spring 3, OCAJP, OCPJP beta, TOGAF part 1 and part 2
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Virtual Host/ Webgroup not found
 
Similar Threads
web group not found
Virtual Host/WebGroup Not Found Web Group Not defined in WSAD5.1x
WSAD 5.0 Virtual Host/WebGroup Not Found
problem with EJB
Virtual Host/WebGroup Not Found in wsad 5.0 test environment