This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes debug problem with Eclipse Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "debug problem with Eclipse" Watch "debug problem with Eclipse" New topic
Author

debug problem with Eclipse

Micheal H Nguyen
Greenhorn

Joined: Jan 12, 2006
Posts: 13
I just downloaded the Eclipse, but I couldn't use the debug funtion, it says something like:
FATAL ERROR in native method: JDWP No transports initialized, jvmtiError=JVMTI_ERROR_INTERNAL(113)
ERROR: transport error 202: connect failed: Connection refused ["transport.c",L41]
ERROR: JDWP Transport dt_socket failed to initialize, TRANSPORT_INIT(510) ["debugInit.c",L500]
JDWP exit error JVMTI_ERROR_INTERNAL(113): No transports initialized

does anyone know how to fix it? I use Java 5.0
Thank you
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: debug problem with Eclipse
 
Similar Threads
Getting jvmtiError=JVMTI_ERROR_INTERNAL(113) on Mac
ERROR: transport error 202: connect failed: error in tomcat when remote debuging
URLyBird: what are the searching criteria
Tomcat Shutdown error transport error 202 bind failed
Can't shut down Tomcat 5.5.17 on FC 5