This week's book giveaway is in the Java 8 forum.
We're giving away four copies of Java 8 in Action and have Raoul-Gabriel Urma, Mario Fusco, and Alan Mycroft on-line!
See this thread for details.
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes Apache Tomcat Problem In Exadel Studio. Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Java 8 in Action this week in the Java 8 forum!
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "Apache Tomcat Problem In Exadel Studio." Watch "Apache Tomcat Problem In Exadel Studio." New topic
Author

Apache Tomcat Problem In Exadel Studio.

Armen Demirjian
Greenhorn

Joined: Sep 05, 2006
Posts: 29
Hi guys, i have this problem when trying to run a web application in Exadel Studio.

When i choose "run on server" (for sure after a successful start of tomcat) a dialog appears saying : "the following ports 8081, 8080 and 8085 are currently in use by another application".

And the problem is that i'm sure that those ports are free.

I have tried changing the ports, and the same dialog appeared saying those ports are in use.

Note: I have deployed my application to the server as well.

I will be glad to receive advices from you guys.

Thank you so much.

Armen Demirjian.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Apache Tomcat Problem In Exadel Studio.
 
Similar Threads
I need a faster, better way of testing my apps in Eclipse
'port in use' error
j2ee Problem
Exadel Studio Pro and IBM Rational Application Developer (RAD v7.0)
how to build/run jsf code?