This week's giveaway is in the Android forum.
We're giving away four copies of Android Security Essentials Live Lessons and have Godfrey Nolan on-line!
See this thread for details.
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes Why debugging cursor is not connecting to the application? Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "Why debugging cursor is not connecting to the application?" Watch "Why debugging cursor is not connecting to the application?" New topic
Author

Why debugging cursor is not connecting to the application?

Thummalashankar Reddy
Greenhorn

Joined: Feb 08, 2007
Posts: 21
Hi Friends,

I am using Eclipse3.0,Weblogic8.1,JDK14.
I am unable to enter in to application through debugg mode.
I setted the source as my project in Projects->properties->BuildPath->Source
And I deactivated the skip all break points options also.

Why the debug cursor is not connecting to the application could you please help me..
Thummalashankar Reddy
Greenhorn

Joined: Feb 08, 2007
Posts: 21
Hi Friends,

I used the remote configuration for debugging purpose.Which the people mentioned in the Javaranch.com..But i am getting some exception:

Failed to connect to remote VM.Connection refused
Karan Rajan
Greenhorn

Joined: May 19, 2005
Posts: 12

I used the remote configuration for debugging purpose.Which the people mentioned in the Javaranch.com..But i am getting some exception:

Failed to connect to remote VM.Connection refused


So I am assuming this is what you did ..

Run > Debug > Remote Java Application > New ...

I risk sounding silly, but .. did you also make the relevant changes to your startWeblogic.cmd(sh) and double-check the Connection Properties like the port numbers etc.
Thummalashankar Reddy
Greenhorn

Joined: Feb 08, 2007
Posts: 21
Hi Friends,

I am using local debugging now the debugging cursor is appearing but it is pointing to URLClassLoader.class file..That means before starting server console it is connecting the debugging mode.

Could you please explain

Thanks
T. Shankar Reddy
Thummalashankar Reddy
Greenhorn

Joined: Feb 08, 2007
Posts: 21
Hi Friends,

Now i am able to do debugging locally .But i am unable to know the values of the variables which are available in the classes.Every time i am getting values of the variable as "cannot be resolved" even though it has some value.
Could you please explain this

Thanks
T.Shankar Reddy
M Easter
Ranch Hand

Joined: Feb 11, 2007
Posts: 133
I would check the classpath. I have had strange issues in the past where there were multiple instances of a given class in the classpath.

e.g. In Tomcat, I once had classes in ~/WEB-INF/lib/abc.jar and in ~/WEB-INF/classes. Eclipse didn't like it


M Easter
Software Composer - http://codetojoy.blogspot.com
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Why debugging cursor is not connecting to the application?
 
Similar Threads
OC4J deploment problem Leaked Connection Related
distributed application
Change Image Of Mouse Cursor
Get cusor from SQLServer StoreProcedure to Java Program
Error using JTDS Driver