Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Eclipse - Server not available on Run on Server

 
RoshaniG Gopal
Ranch Hand
Posts: 180
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,
I have a customised application server that is created as a plugin and integrated in the eclipse 3.3.1.1 build 20071023. After installing the plugin, I can view the app server in the server view. I can select the server, create a new server instance and also run it correctly.
1) The problem comes when I try to run it on Dynamic web project> Run on Server; I do not get a option of running it on the existing server. The dialog box asks me to create a new server instance. 2) If I select the new server (any app server)from the dialog box, and point the application server directory to the my application server; it works perfectly fine. The plugin for the app server was developed and tested successfully on Eclipse 3.1 with WTP 0.7 version. But on upgrade to Eclipse Europa (Eclipse 3.3.1 build 20071023), i am facing this problem.
Is it due to the different WTP versions or some configuration files missing at my end that were required for the Eclispse 3.3 plugin envoirnment. (PS: I have already checked for the plugin migration guides).
Kindly help me resolve this issue.
Kind regards,
Roshani
 
Taylor James
Greenhorn
Posts: 1
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you ever find a solution to the missing server tab/option? I'm having the same issue after upgrading.

Thanks, T
[ March 17, 2008: Message edited by: Taylor James ]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic