Win a copy of Think Java: How to Think Like a Computer Scientist this week in the Java in General forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Error: Integration of Websphere Application Server V 6.0 in Eclipse 3.4 or MyEclipse

 
Pankaja Shinde
Ranch Hand
Posts: 87
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Error : Integration of Websphere Application Server V 6.0 in Eclipse 3.4.0 or MyEclipse 5.5.1 GA

When I am integrating WAS 6.0 in Eclipse 3.4.0 I am getting error as

The java class is not found:
D:/Program Files/IBM/WebSphere/AppServer1/java/jre/lib/ext/ibmorb/jar;

Please suggest me solution.

I also tried adding ibmorb.jar file externally in classpath.
I used JRE from IBM websphere installation directory.
I tried same in MyEclipse 5.5.1 GA, but same problem.


Regards

Pankaj Shinde
 
Jeanne Boyarsky
author & internet detective
Marshal
Posts: 34378
346
Eclipse IDE Java VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Moving to our IDEs forum since this is about Eclipse integration.
 
Pankaja Shinde
Ranch Hand
Posts: 87
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The problem is with virtual machine (VM) arguments.
One or more VM arguments in the arguments tab of the launch configuration properties lack quotes around them.

In my case it was with

-Xbootclasspath/p :/Program Files/IBM/WebSphere/AppServer1/java/jre/lib/ext/ibmorb.jar;D:/Program Files/IBM/WebSphere/AppServer1/java/jre/lib/ext/ibmext.jar -Xms50m -Xmx256m

Add quotes around these arguments.

Regards

Pankaj Shinde
[ August 27, 2008: Message edited by: Pankaja Shinde ]
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic