This week's book giveaway is in the Clojure forum.
We're giving away four copies of Clojure in Action and have Amit Rathore and Francis Avila on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Basic question in Ant tool

 
phil shea
Greenhorn
Posts: 12
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
HI,
I am new to Ant build tool. I am trying to use it. I have unzipped the Ant into a folder and set the ANT_HOME environment variable. Seems everything is set properly.
Now, i have only one .java file in a folder. I have copied one sample build.xml file into that folder and in command prompt when i say "ant", it's saying Usage: bla bla bla.

can anyone help me out.

-phil
 
Geoffrey Falk
Ranch Hand
Posts: 171
1
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Do you have the ANT_HOME/bin directory in your PATH?

Geoffrey
 
phil shea
Greenhorn
Posts: 12
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I do have that.

-phil
 
Sunil Kumar Gupta
Ranch Hand
Posts: 824
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Check for JAVA_HOME , if it is not set
then set the JAVA_HOME and see what happens


||||||||||||||||||||||||||||||
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic