Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

L&F error when starting application

 
Richard Everhart
Ranch Hand
Posts: 54
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm trying to execute a Java application I'm developing on Mac OS 10.3.5. But I keep getting this error:



I've installed the recent Java update to 1.4.2_05 so I'm wondering if that has anything to do with it. I honestly can't say if it does since this is the first time that I've run the application outside of NetBeans 3.6, which I'm using for development. Also, you may have noticed that I'm using ant to execute the appliction.

So, I'm stumped as to what is causing the Java to be unable to find the Aqua look and feel. Anyone have any suggestions?

Thanks.

Rich
 
Warren Dew
blacksmith
Ranch Hand
Posts: 1332
2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
My first guess would be that it's some kind of class path issue, but I don't really know. I've had no problems with 1.4.2. I'm on 10.2.8 rather than Jaguar, but I guess I'd be surprised if that made a difference.

Do other Swing applications run properly?
 
Simon Brown
sharp shooter, and author
Ranch Hand
Posts: 1913
6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Are you explicitly setting the LAF? I'm also using the updated 1.4.2_05 and have no problems running a Swing app that I'm working on. BTW, the first line in my app is:

 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic