*
The moose likes Security and the fly likes SSL iPlanet -> Weblogic Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Engineering » Security
Bookmark "SSL iPlanet -> Weblogic" Watch "SSL iPlanet -> Weblogic" New topic
Author

SSL iPlanet -> Weblogic

mickey hendrix
Greenhorn

Joined: May 08, 2005
Posts: 19
Hello to everybody,
I have a problem with the SSL comunication beetween IPlanet sp6 and Bea Weblogic 8.1 sp5.I have abilitated the SSL connection on WLS on ip address localhost:7002.
Then I have exported a certificate from the DemoTrust.jks and configured the paramteres in the obj.conf of iPlanet.All works very well.The problem become when I try to create my own self-cerficate and configure bea to use Custom Trust and Custom Identity.
I have created private key and stored in a self-signed certificate with the openssl tool:

openssl genrsa -out
E:\MyKeystore\mytrustkey.pem 2048

openssl req -new -x509 -key E:\MyKeystore\mytrustkey.pem -out E:\MyKeystore\mytrustcert.pem -days 1095

then with the sun keytool I have stored it in the MyCustomTrustKeyStore.jks

keytool -import -trustcacerts -alias "mytrustcert" -file E:\MyKeystore\mytrustcert.pem -keystore E:\MyKeystore\MyCustomTrustKeyStore.jks -storepass mypass


then I have generated an identity key ad putten it in the MyCustomIdentityKeyStore.jks with keytool

keytool -genkey -alias myidentitykey -keystore "E:/MyKeystore/MyCustomIdentityKeyStore.jks"

then I have configured under Bea Console and seems that the server goes up well.

IPlanet side I have configured the obj.conf:before with the default jks all worked well,I have changed only the TrustedCAFile

Service method="(GET|HEAD|POST|PUT)" type="text/jsp" fn="wl_proxy" WebLogicHost="localhost" WebLogicPort="7002" HungServerRecoverSecs="600" Debug=ALL DebugConfigInfo=TRUE RequireSSLHostMatch=FALSE WLLogFile="E:/Log_JSP.txt" KeepAliveEnabled="false" SecureProxy="ON" TrustedCAFile="E:/MyKeystore/mytrustcert.pem"

the problem is that when I restart the IPlanet server and try to call the first jsp I receive on its debug the log the following error

Wed Sep 27 13:21:25 2006 ERROR: SSLWrite failed
Wed Sep 27 13:21:25 2006 SEND failed (ret=-1) at 718 of file URL.cpp
Wed Sep 27 13:21:25 2006 *******Exception type [WRITE_ERROR_TO_SERVER] raised at line 719 of URL.cpp
Wed Sep 27 13:21:25 2006 Marking localhost:7002 as bad
Wed Sep 27 13:21:25 2006 got exception in sendRequest phase: WRITE_ERROR_TO_SERVER [os error=0, line 719 of URL.cpp]: at line 971

and it seems tha the calling does not arrive on Bea Weblogic.
Can anyone help me please?
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: SSL iPlanet -> Weblogic
 
Similar Threads
[Update - Success] Adding SSL certificate to Server.xml
My problem in Java ,SSL,openssl
peer not authenticated
SSL Connection between Weblogic and Apache web server!!
SSL iPlanet -> Weblogic