Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Agile forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem in deploying Entity been

 
Vivek Viswanathan
Ranch Hand
Posts: 350
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi
Here is what my code looks like.
Component Interface

Home interface

Bean Class

Details of the Exception that I am getting

Any Ideas
[ January 26, 2004: Message edited by: Vivek Viswanathan ]
 
Magnus Stattin
Ranch Hand
Posts: 65
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I think this is a bug in the RI, one of several.
Please see
this thread
Regards
/Magnus
 
Vivek Viswanathan
Ranch Hand
Posts: 350
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I think the RI is being very naughty, I will have to confirm that by attempting to deploy the same ting on Weblogic Appserver 7.0 but I havent figured out how do I deply stuff of WL. Does WL give a tool that helps to create all the XML DD, just like the RI tool ?
 
Magnus Stattin
Ranch Hand
Posts: 65
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
There is a tool called Workshop for weblogic.
You can find it here
/Magnus
 
Vivek Viswanathan
Ranch Hand
Posts: 350
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It seems that weblogic workshop is a tool for creating web services ?
I dont want web services, all I want is a App server that works and does not contain any bugs else I wont know if my code is missbehaving or the appserver.
I tried downloading J2EE RI 1.4 but when I execute the Exe I get a message stating 'Nothing to execute' really wierd message???
[ January 27, 2004: Message edited by: Vivek Viswanathan ]
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic