This week's giveaway is in the Android forum.
We're giving away four copies of Android Security Essentials Live Lessons and have Godfrey Nolan on-line!
See this thread for details.
The moose likes Web Component Certification (SCWCD/OCPJWCD) and the fly likes web app with filter is not getting deployed Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Certification » Web Component Certification (SCWCD/OCPJWCD)
Bookmark "web app with filter is not getting deployed" Watch "web app with filter is not getting deployed" New topic
Author

web app with filter is not getting deployed

S Vilish
Ranch Hand

Joined: Feb 06, 2007
Posts: 39
Hi,

I have created a small test web application with sevlet, jsp and filter but when i deploy it on tomcat, it is not gettng started. If i delete filter configuration from web.xml, evertyhing else runs fine.

Could someone suggest me where i am mistaken, see below my web.xml



my filter class gets complied fine and it is there in proper folder within WEB-INF\classes. below is the code for the filter class



Thanks in advance

regards,
Vilish
Ulf Dittmer
Marshal

Joined: Mar 22, 2005
Posts: 41155
    
  45
Are there any error messages in the log files?


Ping & DNS - my free Android networking tools app
Christophe Verré
Sheriff

Joined: Nov 24, 2005
Posts: 14687
    
  16

Your filter class needs to be public, otherwise the container won't be able to instanciate it.


[My Blog]
All roads lead to JavaRanch
S Vilish
Ranch Hand

Joined: Feb 06, 2007
Posts: 39
Thanks Christophe , it is working now.

Thanks Ulf Dittmer, i will now see log in case of such problems.


Regards,
Vilish
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: web app with filter is not getting deployed
 
Similar Threads
HFSJ P408 jsp Include tag example
Running sample Beehive NetUI Tutorial using Tomcat
Exception creating bean of class
EL not working in my jsp
Running Servlets, have a question