Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

javaw process keeps running after stopping webstart app

 
Stijn Luyten
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi everyone
We have the following problem:
For a project we need to start a locally installed jBoss server. This will be done via webStart.
So far so good, jBoss starts, runs and stops perfectly.
Only problem is that after it stops, it doesn't really stop; there is a javaw.exe process still running in the background, jBoss stopped, but still binds the ports it bound at startup.
When we run the app trough the regular javaw (with the jar and main-class manifest entry) the process isn't there anymore.
Some searching led me to believe that it's a bug in webstart (faq's from another webstart app said simply to stop the process via task-manager etc.)
Has anybody come accross a similar problem?
Thanks in advance.
 
Salomo Petrus
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've come across the same problem but still unable to fix it. Did you ever fix the problem? I noticed that this post was from 3 years ago so something should have changed probably :-). Thnx in advance
 
Buddhika Mawella
Ranch Hand
Posts: 40
Eclipse IDE Java Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I also have the same problem.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic