• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Tomcat Server and axis application --prob. starting context

 
AshishC Chandak
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am deploying this application from an ant script.And after the deployment the I restart the server using the batch file which get executed after ant script execution. But the new context remains in stopped mode. When I try to start it manually from gui it says 'Problem in starting the context'. After this If I call the 'restart' dos script for the tomcat server -- than the server restarts and the now mine application 'axis' is in start mode and all the services work fine. Even the adminClient works properly.

Can some body please help me out. Where is the problem?

Ashish Chandak
 
Ulf Dittmer
Rancher
Posts: 42968
73
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have a look at the Tomcat log files. If it can't reload an app, then there probably was an exception of some kind, which should at least point you in the right direction.
 
AshishC Chandak
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have checked that and as such there is no exception out there.
 
AshishC Chandak
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
What is the proper process to deploy the web application using the ant script which used wsdl. in between and also there is need to execute the adminClient file.
 
Ulf Dittmer
Rancher
Posts: 42968
73
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm not sure how using or not using WSDL would make a difference, but the documentation for the Axis Ant tasks is here.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic