• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

build not found

 
ahsan mir
Ranch Hand
Posts: 42
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,
I am using the Sun J2ee application server and the tutorial for trying out web services.
When i try to 'asant'(compile)a simple web service , i get an error of 'build' not found, even though its ther.
***************************************************************
C:\javaeetutorial5\examples\jaxws\helloservice>asant build
Buildfile: build.xml

BUILD FAILED
Target `build' does not exist in this project.

Total time: 0 seconds

C:\javaeetutorial5\examples\jaxws\helloservice>dir

Directory of C:\javaeetutorial5\examples\jaxws\helloservice

11/05/2006 11:00 <DIR> .
11/05/2006 11:00 <DIR> ..
11/05/2006 11:00 1,142 build.xml
11/05/2006 11:00 <DIR> nbproject
11/05/2006 11:00 <DIR> src
11/05/2006 10:59 <DIR> web

*************************************************************************
 
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher
Posts: 13058
6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
That is the error you get from ANT when build.xml does not have an entry

Perhaps you should be trying to build from another directory where the build.xml does have a "build" target?
Bill
 
ahsan mir
Ranch Hand
Posts: 42
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hello,
could you please elaborate a lil bit. I have done exactly what the turorial says.

PATH=c:\Sun\AppServer\bin

My environmental variables are:
javaee.home=c:\Sun\AppServer
javaee.tutorial.home=c:\javaeetutorial5

Thanks.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic