This week's book giveaways are in the Refactoring and Agile forums.
We're giving away four copies each of Re-engineering Legacy Software and Docker in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Axis2 .jar file not used from within .aar

 
Simon Baker
Ranch Hand
Posts: 57
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I have a Web Service deployed (as an .aar) file to Axis2, but the dependencies (in the form of .jar files within the /lib directory of the .aar file) are not found on execution. They do get used properly if I copy them into the /WEB-INF/lib directory of the Axis2 installation, but this is not an ideal workaround.

Does anybody know of any configuration settings I might have missed? Has anybody got a service working successfully with .jar file dependencies within the .aar file (on OC4J or other server) with Axis2 v1.2? I'm not sure whether my problem is with Axis2 or OC4J, so might have to deploy the service to a Tomcat server to check but would rather not go through that cycle if someone can point me in the right direction.

Thanks,
Simon

p.s. I am using Axis2 v1.2 deployed to OC4J 10.1.3 (standalone version) on a Windows 2000 machine at the moment.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic