This week's book giveaways are in the Refactoring and Agile forums.
We're giving away four copies each of Re-engineering Legacy Software and Docker in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Axis inside and outside Oracle OAS

 
Romano Londt
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am trying to develop a webservice client in Axis 1.4 with Oracle JDeveloper 10.1.3.

When I run my a test-class in plain java I am able to recieve the expected outcome.

However when I pack the webservice client in a web-application I recieve the folowing error

08/05/06 14:50:23 AxisFault
faultCode: {http://xml.apache.org/axis/}HTTP
faultSubcode:
faultString: (400)Bad Request
faultActor:
faultNode:
faultDetail:
{}:return code: 400

{http://xml.apache.org/axis/}HttpErrorCode:400


Do you have any idea how to solve this issue or what to look for?


Regards,

Romano
 
Romano Londt
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
New INFO:

I tested the webapp in Tomcat (6).

The webservice is being called successfully. Does anyone know how to overcome the differences?

Regards,

Romano
 
Romano Londt
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I solved this issue by putting the xercesImpl.jar and xml-apis.jar from wss4j into the JDeveloper project.

Regards,

Romano

Originally posted by Romano Londt:
Hi,

I am trying to develop a webservice client in Axis 1.4 with Oracle JDeveloper 10.1.3.

When I run my a test-class in plain java I am able to recieve the expected outcome.

However when I pack the webservice client in a web-application I recieve the folowing error

08/05/06 14:50:23 AxisFault
faultCode: {http://xml.apache.org/axis/}HTTP
faultSubcode:
faultString: (400)Bad Request
faultActor:
faultNode:
faultDetail:
{}:return code: 400

{http://xml.apache.org/axis/}HttpErrorCode:400


Do you have any idea how to solve this issue or what to look for?


Regards,

Romano
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic