aspose file tools*
The moose likes Web Services and the fly likes Starting Websphere 6.0 in Eclipse3.3 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "Starting Websphere 6.0 in Eclipse3.3" Watch "Starting Websphere 6.0 in Eclipse3.3" New topic
Author

Starting Websphere 6.0 in Eclipse3.3

Mark Parise
Greenhorn

Joined: Sep 26, 2008
Posts: 1
Hi,I am trying to run Websphere6.0 ( runtime) from EClipse. It always giving me java.lang.NoClassDefFoundError: Files/IBM/WebSphere/AppServer/java/jre/lib/ext/ibmorb/jar;C:/Program
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: Files.IBM.WebSphere.AppServer.java.jre.lib.ext.ibmorb.jar;C:.Program
at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:276)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:319)
Exception in thread "main"
liang chao
Greenhorn

Joined: Apr 01, 2009
Posts: 1
YOUR install path may be wrong.it will be wrong if there is a space.such as your path is "d:/program file/ibm/...",the right path is "d:/ibm/...",you can learn from http://hi.baidu.com/langchao826/blog/item/b623851f9bdbd902314e158c.html.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Starting Websphere 6.0 in Eclipse3.3