This week's book giveaway is in the Clojure forum.
We're giving away four copies of Clojure in Action and have Amit Rathore and Francis Avila on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

running applet in hta

 
Ste Lamb
Greenhorn
Posts: 14
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have an HTML page with an embedded Java applet. I want to be able to package this up into an HTML application, place it on a CD and send out to users. Is it possible to run an applet from an HTA on a CD?
Currently, the applet just sits there gray and does nothing (the rest of the page loads up fine). However, when I run the html page from the CD in a browser, the applet works just fine.
Any ideas are much appreciated - even if its just to say this isn't possible at all.
Cheers
 
Brian Pipa
Ranch Hand
Posts: 299
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You lost me.
If what you are asking is can you run an applet from within a HTML page located on a CD, the answer is yes. I'm not sure what you mean by an HTA (HTML application). Do you mean a web-app(jsps, servlets)? If so, yes it can be done. We need more details on the applet, HTML page, etc. if you still need help.
Brian
 
Ste Lamb
Greenhorn
Posts: 14
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Brian,
Thanks for your response and sorry for losing you!
The situation is as follows:
I have an HTML page which may be displayed in a HTML application (hta) or displayed on its own as a flat page. Within this page is embedded a java applet.
I want to run this page from a CD, within a HTML application. When I run it from within a normal browser (Internet Explorer), the page displays fine and the applet starts up ok. However, when I run the page within its own HTML application the applet refuses to start and basically crashes the application.
What makes it more confusing is this behaviour is intermittant depending on the machine.
Could this be a problem with the JVM?
Thanks for any help...
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic