Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Agile forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Jsp 1.0 problem

 
nirail rail
Ranch Hand
Posts: 39
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i am working on websphere 3.5 Ibm http server on nt -------- jsp1.0

i am not getting result when using <jsp:include>
______________________________________________________________
<jsp:include page="http://localhost/search/bin/productSearch.jsp?q=<%=q%>" flush="false" />
i get error invalis include tag
--------------------------------------------------------

___________________________________________________________________
when i use
<jsp:include page="http://localhost/search/bin/productSearch.jsp?q=<%=q%>" flush="true" />
no error is displayed page before this line is displayed and then it blank page with no error
-------------------------------------------------------------------


pls help
 
Sri Gnana
Ranch Hand
Posts: 166
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi
I think it will help you

JSP Syntax
<jsp:include page="{relativeURL | <%= expression %>}"
flush="true| false" />

or

<jsp:include page="{relativeURL | <%= expression %>}"
flush="true| false" >
<jsp aram name="parameterName"
value="{parameterValue | <%= expression %>}" />+
</jsp:include>

----------
This example determines the file to include from a request parameter:
<jsp:include page='<%= request.getParameter("incFile") %>' />

-----------

<jsp: include page="order.jsp" flush="true">
<jsp aram name="currency" value="<%=request.getParameter(\"money\")%>"/>
<jsp aram name="amount" value="<%=request.getParameter(\"number\")%>"/>
</jsp:include>

[ July 15, 2004: Message edited by: Sri Gnana ]
[ July 15, 2004: Message edited by: Sri Gnana ]
 
Jeroen Wenting
Ranch Hand
Posts: 5093
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
flush="false" is not supported by your server.
 
Sri Gnana
Ranch Hand
Posts: 166
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Using flush=true also showing the blank page.
i think problem is bcoz of q=<%=q%>
 
nirail rail
Ranch Hand
Posts: 39
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
HI
Sri Gnana & jeroen,

I was able to solve problem bcoz of u r promt reply
it was due to ?q=<%=q%>,

it is totally not necessary as i have included those pages it get the parameter in included pages

thanx a lot

Reagrds
Nirail
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic