Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

html:form tag not working

 
Mike Jenkins
Ranch Hand
Posts: 57
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am trying to get my JSTL to work in a JSP.

My error message when I bring up my page is:
org.apache.jasper.JasperException: /loginPage.jsp(10,0) No tag "" defined in tag library imported with prefix "html"

Here is the JSP:


If I use: <%@ taglib prefix="html" uri="http://struts.apache.org/tags-html"%>
I get the same error.


In the application folder (Tomcat 5.5\webapps\myproject\WEB-INF\lib)
I loaded the following files along with alot of other tld files:
struts-html.tld
jstl jar file
struts-bean.tld
struts jar


If I try another taglib line:
<%@ taglib prefix="bean" uri="/WEB-INF/lib/struts-bean.tld" %>
the jsp comes up but just shows the label names (Username and Password) but not text boxes.

Please advise.
[ November 24, 2006: Message edited by: Mike Jenkins ]
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64833
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Firstly, the "html" tags are not part of the JSTL. They are proprietary to Struts.

But as to your issue: carefully check the syntax of the last line in your posted code example.
 
Mike Jenkins
Ranch Hand
Posts: 57
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
thanks
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic