aspose file tools*
The moose likes JSP and the fly likes CSS not getting applied Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » JSP
Bookmark "CSS not getting applied" Watch "CSS not getting applied" New topic
Author

CSS not getting applied

Anjana Ravindran
Ranch Hand

Joined: Aug 22, 2005
Posts: 76
Hi,

CSS is not getting applied in the html. It works in my system and i tried to do the application setup in my friend's system. My application is not working in his. ie., css not getting applied in his system. So, i tried a sample html and sample css to find out. It didnt work in his system. Please give me some pointers where the problem could be.

html
----
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

<table width="750" border="0" cellspacing="1" cellpadding="1">
<tr>
<td class="pageTitle">Test Style Sheet</td>
</tr>
</table>

style.css
---------
.pageTitle {
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 18px;
line-height: normal;
background-color: #0072bc;
color: #FFFFFF;
background-position: center;
}
William Brogden
Author and all-around good cowpoke
Rancher

Joined: Mar 22, 2000
Posts: 12788
    
    5
Exactly where in the application directory does the style.css file sit?
Anjana Ravindran
Ranch Hand

Joined: Aug 22, 2005
Posts: 76
I placed in the same location as test.html
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal

Joined: Jan 10, 2002
Posts: 61224
    
  66

"Jwala",

There aren't many rules that you need to worry about here on the Ranch, but one that we take very seriously regards the use of proper names. Please take a look at the JavaRanch Naming Policy and adjust your display name to match it.

In particular, your display name must be a first and a last name separated by a space character, and must not be obviously fictitious.

Thanks!
bear
JavaRanch Sheriff


[Asking smart questions] [Bear's FrontMan] [About Bear] [Books by Bear]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: CSS not getting applied