Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

WTK Emulator can't OTA from remote web server

 
Daniel Moore
Ranch Hand
Posts: 31
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Hi folks,
I'm developing a MIDP1.0 application. I have installed the WTK2.0
succesfully on linux, and the application runs fine when I use the 'Run'
and 'Run via OTA' options. However, when I push the jad and jar files to
my web server, I have issues. When I run the emulator on the command line:
emulator -Xjam
and enter in the address to the jad file, it fails with the error 'No Midlet
Suites found. Check the URL to make sure it is correct'. I've verified
that I can download the jad file with a browser. And I can see the
emulator in the logs, getting the jad file.
I've also tried the IP address and I get the same error (and see the request in the logs).
I've tried increasing the verbosity level of the emulator, but either I
target the wrong area and don't get relevant information, or I turn on
-Xverbose:all and get way too much to see what's going wrong.
I've googled on this, but found not much. I've also looked through this:
OTA doc from sun
Any ideas?
Dan
 
Daniel Moore
Ranch Hand
Posts: 31
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Oh my goodness. I'm sorry, I thought I was in the J2ME forum! Sorry. Can someone please remove this topic? I'll post it over there.
 
Gregg Bolinger
GenRocket Founder
Ranch Hand
Posts: 15302
6
Chrome IntelliJ IDE Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
You can actually remove it yourself if you want. There is an Edit link you can click and then there is a checkbox for Delete. For now, I will just close this thread so that you can see my message and know for future reference.
 
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic