aspose file tools*
The moose likes EJB and other Java EE Technologies and the fly likes org.omg.CORBA.COMM_FAILURE problem when launching J2EE server Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » EJB and other Java EE Technologies
Bookmark "org.omg.CORBA.COMM_FAILURE problem when launching J2EE server" Watch "org.omg.CORBA.COMM_FAILURE problem when launching J2EE server" New topic
Author

org.omg.CORBA.COMM_FAILURE problem when launching J2EE server

cnbbc
Greenhorn

Joined: Jun 04, 2002
Posts: 3
I installed J2SE and J2EE, just want to use j2ee.bat to launch J2EE server for the first time, got the following problem.
Any help? Many thanks!!!
Logging for J2EE Server Version: 1.3_01-b01 started at: Tue Jun 04 13:41:06 BST 2002..
Using the Java HotSpot(TM) Client VM and the version number 1.3.1_01 from Sun Microsystems Inc..
VM is using the classpath: c:\temp\wzd\jdkee\lib\system\cloudscape.jar;c:\temp\wzd\jdkee\lib\system\tools.jar;c:\temp\wzd\jdkee\lib\cloudscape\RmiJdbc.jar;c:\temp\wzd\jdkee\lib\cloudscape\cloudclient.jar;c:\temp\wzd\jdkee\lib\classes;c:\temp\wzd\jdkee\classes;c:\temp\wzd\jdkee\lib\j2ee.jar;c:\temp\wzd\jdkee\lib\locale;;c:\temp\wzd\jdk\lib\tools.jar;c:\temp\wzd\jdkee\lib\jhall.jar .
J2EE Home Directory has been set to: c:\temp\wzd\jdkee.

org.omg.CORBA.COMM_FAILURE: minor code: 1398079689 completed: No
at com.sun.corba.ee.internal.iiop.ConnectionTable.getConnection(ConnectionTable.java:183)
at com.sun.corba.ee.internal.iiop.ConnectionTable.getConnection(ConnectionTable.java:68)
at com.sun.corba.ee.internal.iiop.GIOPImpl.getConnection(GIOPImpl.java:70)
at com.sun.corba.ee.internal.corba.ClientDelegate.createRequest(ClientDelegate.java:637)
at com.sun.corba.ee.internal.corba.ClientDelegate.createRequest(ClientDelegate.java:579)
at com.sun.corba.ee.internal.corba.InitialNamingClient.resolve(InitialNamingClient.java:1007)
at com.sun.corba.ee.internal.corba.InitialNamingClient.resolveUsingBootstrapProtocol(InitialNamingClient.java:690)
at com.sun.corba.ee.internal.corba.InitialNamingClient.cachedInitialReferences(InitialNamingClient.java:1088)
at com.sun.corba.ee.internal.corba.InitialNamingClient.resolve_initial_references(InitialNamingClient.java:981)
at com.sun.corba.ee.internal.corba.ORB.resolve_initial_references(ORB.java:2358)
at com.sun.enterprise.naming.SerialContextProviderImpl.initSerialContextProvider(SerialContextProviderImpl.java:41)
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.run(J2EEServer.java:231)
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.main(J2EEServer.java:913)
java.rmi.RemoteException
at com.sun.enterprise.naming.SerialContextProviderImpl.initSerialContextProvider(SerialContextProviderImpl.java:50)
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.run(J2EEServer.java:231)
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.main(J2EEServer.java:913)
java.rmi.RemoteException
at com.sun.enterprise.naming.SerialContextProviderImpl.initSerialContextProvider(SerialContextProviderImpl.java:50)
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.run(J2EEServer.java:231)
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.main(J2EEServer.java:913)
java.lang.RuntimeException
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.run(J2EEServer.java:350)
at com.sun.enterprise.server.J2EEServer.main(J2EEServer.java:913)
Error executing J2EE server ...
Simon Brown
sharp shooter, and author
Ranch Hand

Joined: May 10, 2000
Posts: 1913
    
    6
Well I've not seen that one before! I have seen a few errors related to the container starting up and I fixed them by downloading the very latest versions of the J2SE and J2EE.
Sometimes I have a process listening on one of the ports that the container uses and have to edit the configuration ... but it's not quite the error that you are getting.
Apart from making sure that you have the newest versions, anybody else have any thoughts?
Simon
Mon Mayor
Ranch Hand

Joined: Mar 07, 2002
Posts: 40
I see that you are pulling your j2ee library files from the temp directory. Have you set the J2EE_HOME and JAVA_HOME variables correctly.
cnbbc
Greenhorn

Joined: Jun 04, 2002
Posts: 3
Thanks a lot.
It was sorted, just changed to another machine.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: org.omg.CORBA.COMM_FAILURE problem when launching J2EE server