• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Moving JCA CCI (not DataSource) from Weblogic to JBoss

 
Olexandr Prokhorenko
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi guys.

We're moving our software developed to run on BEA Weblogic 8.1 to JBoss (we're running the latest 4.0.1sp1 and 3.2.6).

I've got an EAR, combining a simple JCA Adapter's RAR with Web application' WAR, working fine on Weblogic server. I've got the ra.xml like the following:



also, I've a Weblogic-specific config named weblogic-ra.xml:



I thought that deployment to JBoss can be as easy as with Weblogic, but unfortunetly, it failed. I have already checked the doc, look at the examples, but with no luck. Deploying my EAR gives me nothing more then:


13:18:32,623 INFO [EARDeployer] Init J2EE application: file:/C:/jboss-4.0.1sp1/server/default/deploy/zjca.ear
13:18:34,145 INFO [ResourceAdapter] Registration is not done -> stop
13:18:34,155 INFO [TomcatDeployer] deploy, ctxPath=/zjca, warUrl=file:/C:/jboss-4.0.1sp1/server/default/tmp/deploy/tmp32118zjca.ear-contents/zjca-exp.war/
13:18:35,477 INFO [EARDeployer] Started J2EE application: file:/C:/jboss-4.0.1sp1/server/default/deploy/zjca.ear


I'd be very thankful for any help, as I'm already broke my timeline for move to JBoss AS.

Thanks.
 
Olexandr Prokhorenko
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've created a special file zjca-ds.xml with the hope that I'll help me to deploy an adapter:



Unfortunetly, all it produces is the following:


16:16:17,328 ERROR [URLDeploymentScanner] Incomplete Deployment listing:
MBeans waiting for other MBeans:
ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=1512608368
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:
ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=-859130894
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:
ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=1706383051
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:
ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=-665356211
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:
ObjectName: jboss.jca:service=NoTxCM,name=zjcaAdapter
state: CONFIGURED
I Depend On: jboss.jca:service=ManagedConnectionPool,name=zjcaAdapter
jboss.jca:service=CachedConnectionManager

Depends On Me: jboss.jca:service=ConnectionFactoryBinding,name=zjcaAdapter

ObjectName: jboss.jca:service=ManagedConnectionPool,name=zjcaAdapter
state: CONFIGURED
I Depend On: jboss.jca:service=ManagedConnectionFactory,name=zjcaAdapter

Depends On Me: jboss.jca:service=NoTxCM,name=zjcaAdapter

ObjectName: jboss.jca:service=ManagedConnectionFactory,name=zjcaAdapter
state: CONFIGURED
I Depend On: jboss.jca:service=RARDeployment,name='zjca.rar'

Depends On Me: jboss.jca:service=ManagedConnectionPool,name=zjcaAdapter

ObjectName: jboss.jca:service=ConnectionFactoryBinding,name=zjcaAdapter
state: CONFIGURED
I Depend On: jboss.jca:service=NoTxCM,name=zjcaAdapter

Depends On Me:

MBEANS THAT ARE THE ROOT CAUSE OF THE PROBLEM:
ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=1706383051
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:
ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=-665356211
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:
ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=1512608368
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:
ObjectName: jboss.jca:service=RARDeployment,name='zjca.rar'
state: NOTYETINSTALLED
I Depend On:
Depends On Me: jboss.jca:service=ManagedConnectionFactory,name=zjcaAdapter

ObjectName: jboss.web.deployment:war=zjca.war,id=-859130894
state: DESTROYED
I Depend On:
Depends On Me:


Any ideas?
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic