Win a copy of Design for the Mind this week in the Design forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem in Starting the WAS server

 
Venkata
Ranch Hand
Posts: 37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,


My applications compiles well and if i add the projects through add/remove projects and if i start the server i always getting the following error.
 
Venkata
Ranch Hand
Posts: 37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I forgot to mention the below statement.

add/remove projects - start the server - Above error

Start the server - add project - works fine.

Thanks
Ven
 
Cameron Wallace McKenzie
author and cow tipper
Saloon Keeper
Posts: 4968
1
Hibernate Spring Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
So, this is in the test environment, not the production environment, right? This is inside IRAD or RSA?

-Cameron McKenzie
 
Venkata
Ranch Hand
Posts: 37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the reply.

This is in my local developoement RSA. I am not seeign this in T,I,Q & P.

Thanks
Ven
 
Cameron Wallace McKenzie
author and cow tipper
Saloon Keeper
Posts: 4968
1
Hibernate Spring Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Open the server's admin console. Delete the projects from the web based admin console for the server, not through RSA. The RSA GUI isn't removing them from the configuration.

You should be able to get into the admin console by right clicking on the server from RSA and selected "Admin Console" or something. Make sure you save any changes by explictly selecting Save.

Good luck.

-Cameron McKenzie
 
Venkata
Ranch Hand
Posts: 37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I tried several times removing projects from admin console and add/remove projects and their combination when server is running/stoping/running kind of stuff, nothing worked.


Thankx
Ven
 
Kevin Hurley
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I believe that you have incorrect packaging for your archive.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic