jQuery in Action, 2nd edition*
The moose likes Servlets and the fly likes iplanet unable to establish t3 connection with weblogic4.5.1 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » Servlets
Bookmark "iplanet unable to establish t3 connection with weblogic4.5.1" Watch "iplanet unable to establish t3 connection with weblogic4.5.1" New topic
Author

iplanet unable to establish t3 connection with weblogic4.5.1

vintu79
Greenhorn

Joined: Oct 30, 2001
Posts: 5
hi ,
I am trying to access the EJB which is deployed in weblogic4.5.1 using servlets which are on iplanet webserver 4.1
.I am facing a problem where the servlet in iplanet is not able to communicate with the EJB in weblogic.I am using t3 connectivity to comunicate with the EJB from the servlets.My request hangs for a long time and then displays a insecure item dialog box in the browser.when i checked up the iplanet and weblogic logs i found no exception or errors but the connectivity with the iplanet and the weblogic is lost and i was not able to invoke a telnet session from iplanet webserver machine to weblogic machine it is giving connection refused.however if i shut and start iplanet the connectivity is restablished and i am able to invoked the bean from the servlets.This problem is happening once in a while
but still i am not able to find a permanent solution for it
or the reason why this is happening the only solution that i have now is restart of iplanet
can anyone through a light into this issue

Mike Curwen
Ranch Hand

Joined: Feb 20, 2001
Posts: 3695

Moved to J2EE and EJB forum
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: iplanet unable to establish t3 connection with weblogic4.5.1