This week's book giveaway is in the Java 8 forum.
We're giving away four copies of Java 8 in Action and have Raoul-Gabriel Urma, Mario Fusco, and Alan Mycroft on-line!
See this thread for details.
The moose likes Servlets and the fly likes ImageIcon  problems and  X11 --  Part 2.... Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Java 8 in Action this week in the Java 8 forum!
JavaRanch » Java Forums » Java » Servlets
Bookmark "ImageIcon  problems and  X11 --  Part 2...." Watch "ImageIcon  problems and  X11 --  Part 2...." New topic
Author

ImageIcon problems and X11 -- Part 2....

Mike London
Ranch Hand

Joined: Jul 12, 2002
Posts: 1034
Ok, the webhosting company enabled X11 and at now my create thumbnail code "runs" that creates thumbnails.
On my lcoal machine, (Windows XP Pro), all the generated thumbnails are between 5 and 10 KB and display correctly in the dynamically-generated JSP table.
On the web server, however, some of the generated thumbnails are OK, but many are black squares in the dynamically-generated JSP table.
When looking at the differences in file sizes of the thumbnails between my local machine and the web server for the same JPEGs, I see that the generated thumbnails on the web server that are the black squares in the table are only 1.15 KB!
Therefore, is there some kind of tweak in X11 that is needed?
I'm at a loss to understand how the same code to generate thumbnails works correctly in one place and only part of the way on the web server.
The web server just got X11 turned on last night so maybe there some minor adjustment needed?
All of the JPEG files were modified in Photoshop elements first to make their sizes a bit smaller before transferring to the web server.
I look forward to anyone's reply or ideas what to try next.
Thank you!!!
-- Mike
Mike London
Ranch Hand

Joined: Jul 12, 2002
Posts: 1034
Please close this topic,
The problem went away on its own.
Thanks to all.
-- Mike
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: ImageIcon problems and X11 -- Part 2....
 
Similar Threads
Websphere AppServer 4 can't access X11 server on UNIX AIX
Need help getting correct server path
Providing dynamic content from separate web/app servers
converting Image size
Confused about Server Paths