Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

struts 2 tags question, certain jsp code not being executed

 
Ghazy Mahjub
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have the following code in my jsp...

<s:url action="stockQuote" id="stockQuoteCharter">
<s:param name="sTicker"><s:property value="sTicker" /></s:param>
<s:param name="category"><s:property value="category" /></s:param>
</s:url>
<div align="top" style="width: 300px;border-style: solid; background-color: #F5FFFA">
<s:div id="chart1" theme="ajax" href="%{stockQuoteCharter}" loadingText="Loading..." listenTopics="/refresh10"/>
</div>



<s:url id="stockQuoteInitChart" action="stockQuote">
<s:param name="sTicker"><s:property value="sTicker" /></s:param>
<s:param name="category">SP500</s:param>
</s:url>
<s:a theme="ajax" href="%{stockQuoteInitChart}" executeScripts="true" targets="chart1"><b><font size="2.0" color="blue"><s:property value="sTicker" /></font></b></s:a>
</td>

As you can see, pressing on a link here should executed the action stockQuote and then display the result in the target div id="chart1". Well, everything is fine except that it does not display the result in the target div, it simply takes me to a new page and displays the result jsp on a new page. Why??? I don't know. In addition, when this page gets loaded, it should load the contents of the div, but it is simply empty. This is getting really frustrating so please any help is much appreciated. Thank you!
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Pie
Posts: 64629
86
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Please be sure to ask Struts questions in the Struts forum. I have moved this post there for you.
 
David Newton
Author
Rancher
Posts: 12617
IntelliJ IDE Ruby
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you included the <s:head> tag with the "ajax" theme? This is required to load the Dojo scripts. Also, you may need to use OGNL's "#" character when referencing the URL created with the <s:url> tag in the <s:a> tag's "href" attribute.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic