• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Builded file using clientgen does not have my jar files

 
Amith Bhavikatti
Greenhorn
Posts: 26
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,
I am building some webservices using weblogic server,I have some jar files which i added to my classpath ,but the resulting output war files does not have the jar files.
Please guide me in this matter.
please find the attached build.xml and suggest me .

 
Carol Enderlin
drifter
Ranch Hand
Posts: 1364
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Which target/line of code do you expect to be including your jars?
 
Amith Bhavikatti
Greenhorn
Posts: 26
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Carol,

Thanks for replying.i want to include jars in build-service target.
If you suggest in any of the targets also,its ok finally i need all jars to be packed in war file which build.xml generates.
This is the latest build.xml file.check this.
 
Carol Enderlin
drifter
Ranch Hand
Posts: 1364
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
What problem are you having with copying the war files?
 
bhupendra Singh
Greenhorn
Posts: 3
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Amith . have you got solution of your adding jar in war file problem.....

please send me same solution.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic