Win a copy of Think Java: How to Think Like a Computer Scientist this week in the Java in General forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Web Service Test Fails Client Issues [Fatal Error] :-1:-1: Premature end of file

 
William Richards
Ranch Hand
Posts: 37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a simple web service at

http://66.134.147.185:8084/jbossws/services

with the following descriptive characteristics as can be seen in the link
above
Endpoint Name jboss.ws:context=gws7,endpoint=Greeting
Endpoint Address http://ns3:8084/gws7?wsdl

~~~~~

The wsdl can be viewed manually here

http://66.134.147.185:8084/gws7?wsdl

I've noticed that the soap address at the bottom of the wsdl file is listed
as http://ns3:8084/gws7?wsdl, however, even if that were a problem,
a properly written client should be able to access the web service if run
on the same machine and I get the same problem on localhost, that is

Client Issues [Fatal Error] :-1:-1: Premature end of file

I have on occasion, manually found and edited to the wsdl file
on the server so that the wsdsl soap address is listed as
http://66.134.147.185:8084/gws7?wsdl

and I may do it again by the time you are reading this.

However, the problem remains the same.

~~~~

My client is as follows





Does anybody have any ideas on why the client can't run the service?

Thanks In Advance,
Will
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Which version of JBoss AS? Also, did you install an updated JBoss WS, and if so which version and which variant (native, merto, cxf)?
 
William Richards
Ranch Hand
Posts: 37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
JBoss Version
Version: 4.2.3.GA (build: SVNTag=JBoss_4_2_3_GA date=200807181418)

Version Name: Trinity

Built on: July 18 2008

The console is also visible, tread lightly.

http://66.134.147.185:8084/web-console/

I did not install a separate JBossWS. I installed JBoss 4.2.3.GA and made no mofications to the installation except for the modifying two ports in /server/default/deploy/jboss-web.deployer/server.xml. I set the connector port in the server.xml to 8084 ( from 8080 ) and set the AJP 1.3 Connector to 8012 ( from 8009 ).

There is a jboss 4.2.3.GA distribution marked for jdk6 and one not marked ( implicilty for jdk5 ). Actually, I am using the one not marked with the default java-6-openjdk ( not jdk5 ) included with eclipse europa 3.3.
 
William Richards
Ranch Hand
Posts: 37
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using linux ubuntu server 8.10.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic