File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
The moose likes Ranch Office and the fly likes Site issues Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » This Site » Ranch Office
Bookmark "Site issues" Watch "Site issues" New topic

Site issues

David Newton

Joined: Sep 29, 2008
Posts: 12617

I've had a lot of issues since the site upgrade; even simple things like the FAQ link at the top of the page opening a blank page and that's it.

None of the issues are consistent: a lot of reply posting where it just spins and never returns, link issues like the afore-mentioned FAQ link, and so on.

Do not want. Anything I can do?
Jeanne Boyarsky
author & internet detective

Joined: May 26, 2003
Posts: 33130

The spinning issue appears newish and we are looking into it. The FAQ one I've never encountered. If you see it again, feel free to describe a bit. The FAQ software wasn't upgraded so that one seems strange.

[OCA 8 book] [Blog] [JavaRanch FAQ] [How To Ask Questions The Smart Way] [Book Promos]
Other Certs: SCEA Part 1, Part 2 & 3, Core Spring 3, TOGAF part 1 and part 2
David Newton

Joined: Sep 29, 2008
Posts: 12617

There's nothing to describe; the link opens a blank page "sometimes" (I've only seen it a few times).

It may be a browser issue; for some reason my FF3 on OSX doesn't always follow meta refreshes--if Firebug is open it *never* does. This may be a Dave-only issue.
Pushkar Choudhary

Joined: May 21, 2006
Posts: 425

Checked the FAQ link a few times today. Works fine on IE 7, Firefox 3 and Chrome.
I agree. Here's the link:
subject: Site issues
It's not a secret anymore!