• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

I use JBoss 5.0.1 in Eclipse but If I stat jboss in eclipse it throw exception follows.

 
jacob deiter
Ranch Hand
Posts: 584
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I use JBoss 5.0.1 in Eclipse but If I stat jboss in eclipse it throw exception follows.server also not started what is the issue?.

 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I see you placed JBoss AS into Program Files. Bad move. Spaces in path names can cause problems with various Java libraries. I suggest you place JBoss AS elsewhere (I have mine at d:\opt\jboss\jboss-5.0.1.GA).

You should also try starting JBoss AS from the command line. Once that is running properly we can tackle getting it to run in Eclipse.
 
jacob deiter
Ranch Hand
Posts: 584
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
if I use command prompt it works fine
 
Peter Johnson
author
Bartender
Posts: 5852
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you move JBoss AS out of Program Files and then try it in Eclipse?
 
jacob deiter
Ranch Hand
Posts: 584
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
yes ,I tried ,but it throw an error server not able to start within 50 Seconds.so increase the timeout
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic