aspose file tools*
The moose likes EJB and other Java EE Technologies and the fly likes Debug mode not running to my application Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » EJB and other Java EE Technologies
Reply locked New topic
Author

Debug mode not running to my application

Sudha Palanisamy
Greenhorn

Joined: May 15, 2009
Posts: 2
without debug mode my application running but with debug mode my application not running.
in this same system my application ran with debug mode. but i don't what is the reason for not running


21:11:36,000 INFO [SeamFilter] Initializing filter: org.jboss.seam.web.redirectFilter
21:11:36,078 INFO [SeamFilter] Initializing filter: org.jboss.seam.web.exceptionFilter
21:11:36,093 INFO [SeamFilter] Initializing filter: org.jboss.seam.web.multipartFilter
21:11:36,109 INFO [SeamFilter] Initializing filter: org.jboss.seam.web.identityFilter
21:12:38,296 INFO [Http11Protocol] Starting Coyote HTTP/1.1 on http-localhost%2F127.0.0.1-8080
21:12:43,203 INFO [AjpProtocol] Starting Coyote AJP/1.3 on ajp-localhost%2F127.0.0.1-8009
21:12:45,515 INFO [ServerImpl] JBoss (Microcontainer) [5.0.0.GA (build: SVNTag=JBoss_5_0_0_GA date=200812042120)] Started in 6m:31s:47ms
21:13:37,578 INFO [Contexts] starting up: org.jboss.seam.security.ruleBasedPermissionResolver
21:14:39,125 INFO [RuleBase] parsing rules: /security.drl
21:15:10,984 INFO [Contexts] starting up: org.jboss.seam.security.identity
21:15:11,109 INFO [Contexts] starting up: org.jboss.seam.web.session

up to this line printing in the console but here after no response.. what is the problem?


Sudha.P
Jaikiran Pai
Marshal

Joined: Jul 20, 2005
Posts: 10290
    
168

Duplicate of http://www.coderanch.com/t/445649/JBoss/debug-mode-my-application-not


[My Blog] [JavaRanch Journal]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Debug mode not running to my application