Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Error in Weblogic 8.1 plug-in to IIS on 64-bit Machines

 
Johnathon Smith
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have been given the task of installing Weblogic 8.1 SP-6 on a new web server. This web server is running Windows Server 2003 64-bit as an OS. Installing Weblogic went fine and I followed the normal configuration steps. I even made sure to use the iisproxy.ddl and iisforward.dll files located in the <BEA Root>/weblogic81/server/bin/win64 directory. Unfortunately I am getting the following error in the Windows event log upon restarting IIS...

ISAPI Filter "E:\IIS_BEA_Plugins\iisforward.dll" could not be loaded due to a configuration problem. The current configuration only supports loading images built for AMD64 processor architecture. The data field contains the error number.

As an application developer, web server configuration is not my area of expertese. Any help that can be provided would be greatly appreciated. if you need additional details I can provide them.
 
Gar bra
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
did you ever find an answer to this?
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
Firefox Browser Linux MyEclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
The person that raised this question did so a very long time back. I wonder if he is still interested in updating the post. Never the less, it appears that the underlying processor architecture is not an AMD 64 bit which is causing a problem. Are you seeing a similar error Gar ?
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic