aspose file tools*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Trying to generate webservice using clientgen in build.xml Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Java 8 in Action this week in the Java 8 forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Trying to generate webservice using clientgen in build.xml " Watch "Trying to generate webservice using clientgen in build.xml " New topic
Author

Trying to generate webservice using clientgen in build.xml

rajabhayya Sekharbhayya
Greenhorn

Joined: Oct 23, 2008
Posts: 14
Hi

Please find my build.xml

<project name="webservices-simple_client" default="all">
<!-- set global properties for this -->
<property name="wls.hostname" value="localhost" />
<property name="wls.port" value="8002" />
<property name="example-output" value="output" />
<property name="clientclass-dir" value="${example-output}/clientclass" />
<path id="client.class.path">
<pathelement path="${clientclass-dir}" />
<pathelement path="${java.class.path}" />
</path>
<taskdef name="clientgen" classname="weblogic.wsee.tools.anttasks.ClientGenTask" />
<target name="clean">
<delete dir="${clientclass-dir}" />
<echo message="Raja Completed cleaning" />
</target>
<target name="build-client">
<clientgen wsdl="http://${wls.hostname}:${wls.port}/parlayx21/presence/PresenceConsumer?WSDL" destdir="${clientclass-dir}"/>
<echo message="Raja Completed cleaning sss" />
<javac srcdir="${clientclass-dir}" destdir="${clientclass-dir}" includes="**/*.java" />
<javac srcdir="src" destdir="${clientclass-dir}" includes="examples/webservices/simple_client/*.java" />
</target>
<target name="run">
<arg line="http://${wls.hostname}:${wls.port}/parlayx21/presence/PresenceConsumer" />
</target>
<target name="all" depends="clean,build-client,run" />
</project>

When I tried to build , i got the below error

I am using with eclipse EE and weblogic10.3

BUILD FAILED
D:\Raja1\Demo1\build\build.xml:15: java.lang.NoSuchFieldError: METADATA_PACKAGE_GEN

This is occuring at build-client target ,

I did a lot of googling , but i could not find any one encountered with this problem, I am sure it is not a jar problem .

and ClientGen is recognized properly , because when i click ctrl+enter it is showing clientGen attributes .

please do some helpful to proceed further
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Trying to generate webservice using clientgen in build.xml
 
Similar Threads
Getting Exception :Problem: failed to create task or type arg in build.xml while creating webservice
Builded file using clientgen does not have my jar files
Please tell how to authenticate user for calling webservice using JAX-WS
Builded file using clientgen does not have my jar files
Ant build - With weblogic 10