my dog learned polymorphism*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes Error while creating Datasource in Weblogic 9.2 Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "Error while creating Datasource in Weblogic 9.2" Watch "Error while creating Datasource in Weblogic 9.2" New topic
Author

Error while creating Datasource in Weblogic 9.2

Ram Korutla
Ranch Hand

Joined: Dec 24, 2007
Posts: 80
Hi

I have supplied all the connection pool parameters and all and in the last step of deploying the datasouce on a server in the targets section when I am getting the below error

Bean already exists: "weblogic.j2ee.descriptor.wl.JDBCPropertyBeanImpl@176f6ab6([sybasePool]/JDBCDriverParams/Properties/Properties[user])"

Could any one please suggest.

I already tried deleting the datasource and starting afresh, but I am still facing the problem
Deepak Bala
Bartender

Joined: Feb 24, 2006
Posts: 6662
    
    5

It looks like you hit a bug where the server says the bean is undeployed, but its actually not. Check the JNDI tree to confirm this. Are you still able to see the data source ?


SCJP 6 articles - SCJP 5/6 mock exams - More SCJP Mocks
Ram Korutla
Ranch Hand

Joined: Dec 24, 2007
Posts: 80
If I check the datasource, I can find the one I created. However, when I try testing in monitoring section, I donot find the server on which the datasource has been deployed. Assuming all is well if I start using the application..it fails and says datasource doesnot exist

Deepak Bala
Bartender

Joined: Feb 24, 2006
Posts: 6662
    
    5

However, when I try testing in monitoring section, I donot find the server on which the datasource has been deployed


Well thats weird. You did target the data source to the server right ?

Can you post screenshots of your monitoring section, the target section and the JNDI tree ?
Ram Korutla
Ranch Hand

Joined: Dec 24, 2007
Posts: 80
Like I said, the action failed when I had tried to deploy the datasource on the server. That is when the error occured that I reported.

I am trying to attach screenshots, but their size is large and zip files arent allowed. Neither attachments from my mail are allowed to outside the company
 
wood burning stoves
 
subject: Error while creating Datasource in Weblogic 9.2