aspose file tools*
The moose likes Web Services and the fly likes Nullpointer during deployment when using the SecurityDomain annotation Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "Nullpointer during deployment when using the SecurityDomain annotation" Watch "Nullpointer during deployment when using the SecurityDomain annotation" New topic
Author

Nullpointer during deployment when using the SecurityDomain annotation

Tim Storms
Ranch Hand

Joined: Apr 27, 2006
Posts: 64
Hi,

I've got the org.jboss.annotation.security.SecurityDomain annotation on my web service class. I do this to reach the application policy in login-config.xml of jboss 4.2.3.

So my annotation:

And my login-config.xml:

On deployment of my EAR file, I always get a Nullpointer:


Does anyone have any idea why this happens? I've been looking for more then 10 hours, so all your help is much appreciated!

Btw, RoleBasedAuthorizationInterceptorFactory.java:49 is this:


SCJP 1.5, SCWCD 1.4, SCBCD 5
Tim Storms
Ranch Hand

Joined: Apr 27, 2006
Posts: 64
Guys, any help on this?

I've managed to get this thing working in a very small dummy application but this problem is still occuring in my companies application. It's a seam application running on JBoss 4.2.3. Could seam somehow be causing this nullpointer?

I've also posted this problem on http://www.coderanch.com/t/457907/JBoss/HTTP-authentication-accessing-WSDL because I don't really know where to put his problem. Sorry for the duplication!

This is the dependency I use to get the EJB's working:
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Nullpointer during deployment when using the SecurityDomain annotation
 
Similar Threads
Deploying EJB using MySql as a datasource
Problem with entity mapping - orm.xml
Deploying EJB using MySql as a datasource
Jboss and Oracle
HTTP authentication on accessing WSDL