aspose file tools*
The moose likes IDEs, Version Control and other tools and the fly likes Remote debug under ganymede/galileo Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Engineering » IDEs, Version Control and other tools
Bookmark "Remote debug under ganymede/galileo" Watch "Remote debug under ganymede/galileo" New topic
Author

Remote debug under ganymede/galileo

Emilio Meadow
Greenhorn

Joined: Jul 20, 2009
Posts: 19
Hi there, I'm trying to configure remote debug for a web application running under weblogic 9.2. As usual I add this to the start command:

-Xdebug -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=17001,server=y,suspend=n

and then I add a remote debug configuration to eclipse ide.
The remote debug config seems to work (in the debug windows appears the remote debug stack) but when I add a break point tand execute the web appl
it doesn't stop.
Why?

Tks, ciao

PS I tried also to configure the wls as a server with the eclipse plug in but I have the same problem.


- we all get it in the end -
Tim Holloway
Saloon Keeper

Joined: Jun 25, 2001
Posts: 16137
    
  21

Sounds like your source code in Eclipse and the class files on the remote application aren't in sync with each other. If the source code isn't the same code that produced the class you're debugging, a breakpoint may be set, but it might be set on a completely different statement within the class. And if you do hit the breakpoint, the Eclipse display won't match what the class is doing there.


Customer surveys are for companies who didn't pay proper attention to begin with.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Remote debug under ganymede/galileo