• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Struts in Websphere Application Developer 5

 
Treva Willett
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a application using struts that works fine in Websphere 4, but I went to version 5 and now I am having a problem in my xml files.
<!DOCTYPE struts-config PUBLIC
"-//Apache Software Foundation//DTD Struts Configuration 1.1//EN"
"http://jakarta.apache.org/struts/dtds/struts-config_1_1.dtd">
I receive an error on the http line, but there is no description that goes along with the error. I do not know if I missed something going from version 4 to version 5. Any help would be appreciated.
 
Santiago Arriaga
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Are there any errors in the logs ?
I also updated an application from WSAD 4 to WSAD 5 testing with Tomcat 4 Test Environment, and the only issue I had was that I had to use J2SE 1.4 for the java SDK. Other than that, all ran fine.
 
Treva Willett
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I got my above problem worked out, but now I have the following errors in my tasks window:
JSP Translate: End of Content reached while more parsing required: tag nesting error?.
Here is my JSP:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-bean.tld" prefix="bean"%>
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-html.tld" prefix="html"%>
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-logic.tld" prefix="logic"%>
<html:html locale="true">
<HEAD>
<TITLE>Welcome</TITLE>
<html:base/>
<META name="GENERATOR" content="IBM WebSphere Studio">
</HEAD>
<BODY>
<P><FONT color="#000099" size="+2" face="Arial"><bean:message key="welcome.heading"/></FONT><BR>
<BR>
<FONT face="Arial"><bean:message key="welcome.message"/></FONT></P>
<html:errors/>
<html:form action="/LogonSubmit" focus="username">
<TABLE border="0" width="100%">
<TBODY>
<TR>
<TH align="right"><FONT face="Arial" size="-1">Mainframe User Id:</FONT></TH>
<TD align="left"><html:text property="username"/></TD>
</TR>
<TR>
<TH align="right"><FONT face="Arial" size="-1">Mainframe Password:</FONT></TH>
<TD align="left"><html assword property="password"/></TD>
</TR>
<TR>
<TD align="right"><html:submit/></TD>
<TD align="left"><html:reset/></TD>
</TR>
</TBODY>
</TABLE>
</html:form>
</BODY>
 
Mark Gowdy
Greenhorn
Posts: 28
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
It means you haven't closed all tags properly. Take a look at <html:html>.
Cheers
Mark
 
Sean Gildea
Ranch Hand
Posts: 81
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
It means you haven't closed all tags properly. Take a look at <html:html>.

Cheers

Mark


Mark was right, I just had this error

before:
<c ut value="${IMBPOs}">

after:
<c ut value="${IMBPOs}"/>

problem fixed! task error gone after saving!
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic