This week's book giveaways are in the Refactoring and Agile forums.
We're giving away four copies each of Re-engineering Legacy Software and Docker in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Error adding WebLogic Web App Extensions facet in Eclipse

 
James Ducker
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

When I try to add the WebLogic Web App Extensions facet to any Eclipse project, I get a strange error, which so far I've turned up nothing on. See below.I have no idea what's causing this.

Any help greatly appreciated!
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
Firefox Browser Linux MyEclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Looks like an internal error. Are you doing this with weblogic workshop or plain old eclipse ?
 
James Ducker
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Deepak Bala wrote:Looks like an internal error. Are you doing this with weblogic workshop or plain old eclipse ?
I'm using regular Eclipse 3.4/Ganymede.
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
Firefox Browser Linux MyEclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have never added this facet using a plain eclipse installation. As for weblogic workshop, I have not checked if using workshop automatically associates this facet with your project. Have you tried using the project in workshop ?
 
James Ducker
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Deepak Bala wrote:I have never added this facet using a plain eclipse installation. As for weblogic workshop, I have not checked if using workshop automatically associates this facet with your project. Have you tried using the project in workshop ?
I'm pretty sure I had it working in Eclipse 3.5; it seems the sort of thing I would remember. I'll install Oracle Workshop tomorrow and see how it goes.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic