aspose file tools*
The moose likes Android and the fly likes Configuring Android in eclipse Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Mobile » Android
Bookmark "Configuring Android in eclipse" Watch "Configuring Android in eclipse" New topic
Author

Configuring Android in eclipse

divya anand
Greenhorn

Joined: Oct 28, 2008
Posts: 25
Hello Everyone,

I'm trying my hand in android development. I tried the first example, Hello Android. While trying to set the launch configuration by going to Run --> Run configurations, I set a new configuration under the Android tab. When i clicked "Apply", it gives me the following error, but the emulator appears but does not display anything.

**************************************************

Exception occurred while saving launch configuration

Reason:

Failed to delete launch configuration

***********************************************

Before this I tried setting it under a different workspace, even that was giving errors, so I deleted it and created a new workspace. Could any of you help me solve this issue.

Thanks in advance,
Divyaa
Monu Tripathi
Rancher

Joined: Oct 12, 2008
Posts: 1369
    
    1

Does this happen only for Android projects? There could be a problem with your IDE...


[List of FAQs] | [Android FAQ] | [Samuh Varta]
divya anand
Greenhorn

Joined: Oct 28, 2008
Posts: 25
ya, it happens for android projects only.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Configuring Android in eclipse