Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

servlet.log not working in struts/tomcat environment

 
Nadine McKenzie
Ranch Hand
Posts: 53
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I can't figure out how to send logging info to the tomcat log file.
I *think* Tomcat's log is specified in tomcat/conf/server.xml and have modified the following Logger element:
<Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger"
prefix="realationships_server" suffix=".log"
timestamp="false" verbosity="4"/>
When peeking at the log file in the tomcat/logs dir, my servlet.log info is not appearing.
The web.xml file has the following entry:
<servlet>
<servlet-name>action</servlet-name>
<servlet-class>org.apache.struts.action.ActionServlet</servlet-class>
<init-param>
<param-name>debug</param-name>
<param-value>4</param-value>
</init-param>
<init-param>
<param-name>config</param-name>
<param-value>/WEB-INF/struts-config.xml</param-value>
</init-param>
<init-param>
<param-name>application</param-name>
<param-value>ApplicationResources</param-value>
</init-param>
<load-on-startup>1</load-on-startup>
</servlet>
Could it be that servlet.log(...) is not the correct api call to make within the struts framework (i.e my action class and action form) or is my environment incorrectly set up.
Any help would be much appreciated.
 
Nadine McKenzie
Ranch Hand
Posts: 53
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Solution found! I added the jars files to the lib dir from a struts application that was working and archived the old ones. Works fine now.
Reason? Unknown - what irks me is that no logging info (servlet.log) was being sent to the tomcat logger and no exceptions were being reported. I was getting a blank xxx.do page appearing.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic