aspose file tools*
The moose likes JBoss/WildFly and the fly likes JBoss WS 3.1.G.A. and  Eclipse 3.5 galileo Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of EJB 3 in Action this week in the EJB and other Java EE Technologies forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JBoss/WildFly
Bookmark "JBoss WS 3.1.G.A. and  Eclipse 3.5 galileo " Watch "JBoss WS 3.1.G.A. and  Eclipse 3.5 galileo " New topic
Author

JBoss WS 3.1.G.A. and Eclipse 3.5 galileo

sandeepy yadav
Greenhorn

Joined: Feb 04, 2009
Posts: 6
Hi All,
I am new to JBoss WS (CXF version). Currently I am working on Seam for my new project using JBoss 4.2.3.G.A. App Server. I had already installed Seam plugins which includes Jboss WS also in the Eclipse 3.5 Galileo.Now I downloaded Jboss-WS CXF 3.1 version and unzip it.After that modify the ant.properties file to set the JBoss AS path.After that through command prompt, I successfully installed lib file into Jboss App Server.Now I created Dynamic Web Project with a simple POJO.

package com.test.ws;

import javax.jws.WebMethod;

import javax.jws.WebService;

@WebService
public class Converter {
@WebMethod
public float celsiusToFarenheit ( float celsius )
{
return (celsius * 9 / 5) + 32;
}
@WebMethod
public float farenheitToCelsius ( float farenheit )
{
return (farenheit - 32) * 5 / 9;
}

}

After that I want to create a WSDL file from this POJO using Bottom up approach.But When I select this POJO and JBOSS WS Runtim and click to next button, it dispays an exception .

Exception Description


Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: gnu/getopt/LongOpt
at org.jboss.wsf.spi.tools.cmd.WSProvide.parseArguments(WSProvide.java:83)
at org.jboss.wsf.spi.tools.cmd.WSProvide.main(WSProvide.java:76)


If I am using apahe Axis ,it create wsdl file successfully.

Please help me out from this problem.

Any help /suggestion will be highlt appriciated.

Thanks
sandy
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: JBoss WS 3.1.G.A. and Eclipse 3.5 galileo
 
Similar Threads
Eclipse top down web service error
Deploying this wenservice in Tomcat
Prob with BufferedReader(System.in)
JAX-WS problem with WAS 8.0
Using Eclipse to create a web service, Axis Exception