my dog learned polymorphism*
The moose likes Web Services and the fly likes AXIS2 + Weblogic 10.3 Not showing the services Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "AXIS2 + Weblogic 10.3 Not showing the services" Watch "AXIS2 + Weblogic 10.3 Not showing the services" New topic
Author

AXIS2 + Weblogic 10.3 Not showing the services

Abhijit Seal
Greenhorn

Joined: Nov 09, 2009
Posts: 1
Hello,

I have deployed the axis2 web structure in weblogic 10.3. Where it consist of ws.aar, version.aar files under WEB-INF/services folder. But it is not showing the list of services when i am clicking on the services link of the axis2 page. When i click on validate link of the axis2 home page, it throws the below error in weblogic console

<Error> <org.apache.axis2.engine.AxisEngine> <BEA-
000000> <The service cannot be found for the endpoint reference (EPR) http://loc
alhost:7001/productRefWs/services/Version
org.apache.axis2.AxisFault: The service cannot be found for the endpoint referen
ce (EPR) http://localhost:7001/productRefWs/services/Version
at org.apache.axis2.engine.DispatchPhase.checkPostConditions(DispatchPha
se.java:65)
at org.apache.axis2.engine.Phase.invoke(Phase.java:333)
at org.apache.axis2.engine.AxisEngine.invoke(AxisEngine.java:264)
at org.apache.axis2.engine.AxisEngine.receive(AxisEngine.java:163)
at org.apache.axis2.transport.http.HTTPTransportUtils.processHTTPPostReq
uest(HTTPTransportUtils.java:275)
at org.apache.axis2.transport.http.AxisServlet.doPost(AxisServlet.java:1
33)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:727)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper$ServletServiceAction.run
(StubSecurityHelper.java:227)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper.invokeServlet(StubSecuri
tyHelper.java:125)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.jav
a:292)
at weblogic.servlet.internal.TailFilter.doFilter(TailFilter.java:26)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.ja
va:56)
at oracle.dms.wls.DMSServletFilter.doFilter(DMSServletFilter.java:230)
at weblogic.servlet.internal.FilterChainImpl.doFilter(FilterChainImpl.ja
va:56)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationActio
n.run(WebAppServletContext.java:3593)
at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(Authenticate
dSubject.java:321)
at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:
121)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.securedExecute(WebAppS
ervletContext.java:2203)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.execute(WebAppServletC
ontext.java:2109)
at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.run(ServletRequestImpl.j
ava:1432)
at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:201)
at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:173)
>
null

 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
 
subject: AXIS2 + Weblogic 10.3 Not showing the services