• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Struts 2 problem in Tomcat

 
Joe Harry
Ranch Hand
Posts: 10112
3
Eclipse IDE Mac PPC Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Guys,

I have a Spring 2.x.x / Struts 2.0 application deployed to Tomcat 6.x. When I package my application and deploy it to tomcat, the app is noet getting started and I saw in the log files that there seems to be some problems with the filters that I use. Here is a snippet of my log file as printed in the Tomcat console.



I checked the exploded war in the tomcat webapps directory for this web application and the struts.xml files are in the proper location (under WEB-INF/classes), but do not understand why this problem persists? Any ideas?
 
Joe Harry
Ranch Hand
Posts: 10112
3
Eclipse IDE Mac PPC Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I realized that I missed the tiles plugin and added that as a dependency to my pom.xml. Though it looked better, the error still persists. Here is the log entry:

 
Joe Harry
Ranch Hand
Posts: 10112
3
Eclipse IDE Mac PPC Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Checked the tomcat logs and found the stack trace as below,



I have specified in my struts.properties file to use spring as my ObjectFactory and does this imply that I have to include some additional dependencies for my app? Is there anything like the struts - spring plugin? Could it be because of that?
 
Joe Harry
Ranch Hand
Posts: 10112
3
Eclipse IDE Mac PPC Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
As I guessed it, I was missing this plugin. I added it to my pom and the error vanished. Hope this helps someone...
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic