This week's book giveaway is in the Servlets forum.
We're giving away four copies of Murach's Java Servlets and JSP and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
The moose likes Web Services and the fly likes Client side on Axi2 1.4 not generating any headers (not even timestamp) Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Java » Web Services
Bookmark "Client side on Axi2 1.4 not generating any headers (not even timestamp)" Watch "Client side on Axi2 1.4 not generating any headers (not even timestamp)" New topic
Author

Client side on Axi2 1.4 not generating any headers (not even timestamp)

K King
Greenhorn

Joined: Dec 03, 2009
Posts: 1

Hi,

I am using Eclipse galileo, Axis2 1.4, Rampart 1.4

Created a service, edited services.xml for rampart module, added pwcallback, service.jks and service.properties(for storing the password)

On the Client side, I added a client test, edited axis2.xml for rampart, added pwcallback, client.jks and client.properties.

When running the client, and monitoring using tcpmon, message send by client goes as a plain soap message. No headers even for timestamp. The server side is able to send the timestamp back but client side cannot even read the header sent back.

What could be wrong ?

Thank you
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Client side on Axi2 1.4 not generating any headers (not even timestamp)
 
Similar Threads
Axis2 Rampart client configuration
Consuming secure web-services (Axis2 + Rampart)
axi2/java and axis2/c adb authentication
Programmatically setting user name with Rampart
Axis2- enable security using Rampart