This week's book giveaway is in the OCPJP forum.
We're giving away four copies of OCA/OCP Java SE 7 Programmer I & II Study Guide and have Kathy Sierra & Bert Bates on-line!
See this thread for details.
The moose likes Struts and the fly likes Each Time The Server Restarts, The Browser Does Not Display The Welcome Page Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of OCA/OCP Java SE 7 Programmer I & II Study Guide this week in the OCPJP forum!
JavaRanch » Java Forums » Frameworks » Struts
Bookmark "Each Time The Server Restarts, The Browser Does Not Display The Welcome Page" Watch "Each Time The Server Restarts, The Browser Does Not Display The Welcome Page" New topic
Author

Each Time The Server Restarts, The Browser Does Not Display The Welcome Page

JiaPei Jen
Ranch Hand

Joined: Nov 19, 2000
Posts: 1309
While the server is running, I am able to be redirected to the welcome page after I click on any of the LOGOUT buttons in my application. And while I am
at the welcome page, I can see
http://localhost:8080/NameOfMyApplication/do/Main
in the address bar.
But, if I shut down the server and restart it, the browser shows a page with all the images that I defined in the tile (I use tile to show web pages) and a LOGOUT button. In the address bar, I see
http://localhost:8080/NameOfMyApplication/do/Main;jsessionid=49I943J0FJQIQ205058
I must click on that LOGOUT button in order to go to my welcome page. That is to say, I do not directly get the welcome page each time the server restarts.
I must have messed something up and would appreciate if anybody could help identifying the problem.
In my web.xml, I have:

and this index.jsp (shown below) is in my application
root:

The mapping in the struts-config.xml is:

I think the logout part would be more informative.
The LOGOUT button is in a piece of tile:

The mapping in the struts-config.xml is:

and

The code in the LogoffAction.java is shown below:
JiaPei Jen
Ranch Hand

Joined: Nov 19, 2000
Posts: 1309
Could anybody give a hand?
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Each Time The Server Restarts, The Browser Does Not Display The Welcome Page