File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
The moose likes JForum and the fly likes JForum Installation Issues Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login

Win a copy of REST with Spring (video course) this week in the Spring forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JForum
Bookmark "JForum Installation Issues" Watch "JForum Installation Issues" New topic

JForum Installation Issues

Terseer Shaguy

Joined: Sep 30, 2005
Posts: 12
Hello All,

Please can anyone come to my aid,

I am having issues installing JFORUM to my website , it runs well on my local server (apache tomcat)
but when I deploy to my website and call

it gives me this error

Not Found
The requested URL /imongo/forums/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/ Server at Port 80

it rather tries to download the page on firefox it gives me

<jsp:forward page="install/"/>

and tries to download the link.

Please i am in urgent need of your help. thank you have a wonderful day.
Ulf Dittmer

Joined: Mar 22, 2005
Posts: 42959
Instead of using the installer, have you tried doing a sort of manual install? In other words, upload the working copy you have to an appropriate directory and then running the DB scripts?
I agree. Here's the link:
subject: JForum Installation Issues
It's not a secret anymore!