File APIs for Java Developers
Manipulate DOC, XLS, PPT, PDF and many others from your application.
http://aspose.com/file-tools
Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

New Exceptions can't create DynaActionForm

 
Mark Spritzler
ranger
Sheriff
Posts: 17276
6
IntelliJ IDE Mac Spring
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Here is my latest exception.

Mark
 
Mark Spritzler
ranger
Sheriff
Posts: 17276
6
IntelliJ IDE Mac Spring
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Here are the struts-config.xml action and form sections

And the Form

Thanks
Mark
 
Jason Menard
Sheriff
Posts: 6450
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Nothing is jumping right out at me, Mark. I can't see anything that looks obvious. Just for the hell of it, try removing your initial values from the form and see if you still get the error. Do you get this error on other pages with other forms, or just this one?
 
Mark Spritzler
ranger
Sheriff
Posts: 17276
6
IntelliJ IDE Mac Spring
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Jason, I will try that with the initial values.
This is the first form that i can actually test and has all the parts to test. I had gotten confused with SetupActions, regular Actions and their order with relation to jsp pages, which I finally got straightened out. I was putting the Submit action having the content and menu of what should have been there for there to be a Submit button.
Thanks, I will let you know my results when I get a chance to try them out.
Mark
 
Mark Spritzler
ranger
Sheriff
Posts: 17276
6
IntelliJ IDE Mac Spring
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the suggestion Jason, you were right the initial values were causing the problem, but I actually did the opposite of your suggestion. Instead of removing them from my struts-config.xml. I made sure that they all had an actual value. In the bandName field I had;
initial=""
by adding actual text in between the quotes, it worked. It doesn't look like a pretty page, but it works.
Thanks again.
Mark
 
Jason Menard
Sheriff
Posts: 6450
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Mark Spritzler:

by adding actual text in between the quotes, it worked. It doesn't look like a pretty page, but it works.

The initial attribute is optional, so if you're happy having a null value, then you can just not use that attribute.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic