aspose file tools*
The moose likes BEA/Weblogic and the fly likes WebLogic Clustering Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » BEA/Weblogic
Bookmark "WebLogic Clustering" Watch "WebLogic Clustering" New topic
Author

WebLogic Clustering

Mitesh Lashkari
Greenhorn

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 9
Hi,
I am trying to configure a cluster on two different hardwares.

I am trying to set the environment for weblogic on remote m/c with the help of setWLSEnv.sh

I made some changes to setWLSEnv.sh and again tried to execute.

It is saying setWLSEnv.sh can not execute

Please help on this issue.
Deepak Bala
Bartender

Joined: Feb 24, 2006
Posts: 6662
    
    5

Post the full error and describe your changes


SCJP 6 articles - SCJP 5/6 mock exams - More SCJP Mocks
Mitesh Lashkari
Greenhorn

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 9
Hi Deepak,
Thank you very much for quick response.

I was trying to set the weblogic.jar on classpath, therefore simply edit the class path.

And when I tried to execute the setWLSEnv.sh using ./setWLSEnv.sh
It is saying ./setWLSEnv.sh can not execute.

Later I replaced the modified file with the original one but still facing the same problem.

Note: Is this file server spceific as it resides inside server directory?
Or
I can replace the file with the file on another server, but I am afraid if file's properties are referred/used somewhere else on server.

Thanks.
Deepak Bala
Bartender

Joined: Feb 24, 2006
Posts: 6662
    
    5

Do you have permissions to execute it ? Is the executable bit set on the file ? Have you tried sh ./fileName.sh ?
Mitesh Lashkari
Greenhorn

Joined: Feb 04, 2010
Posts: 9
I have the execute permission.

I executed it successfully earlier.

Let me share you the full details

On this server I am running Node manager, as it hosts one of the managed servers in cluster.
Admin server is running on some other m/c.

I started Node Manager and its status was inactive.

Then I executed setWLSEnv.sh to set the environment.

And then I tried to start WLST using
java weblogic.WLST

It was throwing an exception "Exception in thread “main” java.lang.NoClassDefFoundError: weblogic/WLST"

So I edited setWLSEnv.sh and tried to execute it again.

Thanks & Regards
Mitesh
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: WebLogic Clustering